WhatsApp๐Ÿ’– – II

Deadly one must read!!!
All salary ppl must read this:—–

After 2 years of selfless service, I realized that I had not been prmoted, no salary increment, no commendation.
So I decided to walk up to my HR Manager. The manager looked at me, smiled and asked me to sit down saying: “My friend you have not worked here for even a single day.”

I was shocked to hear this !!!, but the manager went on to explain, and here’s the conversation that took place.

Manager: How many days are there in a year?

Me: 365 days and sometimes 366.

Manager: How many hours make up a day?

Me: 24 Hours.

Manager: How long do u work in a day?

Me: 10am to 6pm
(i.e 8 hours a day.)

Manager: So, what fraction of the day do u work in hours?

Me: 8/24
i.e 1/3 (one third).

Manager: This is nice of u! what is 1/3rd of 366 days?

Me: 122
(1/3 x 366=122 days)

Manager: Do u come to work on weekends?

Me: No sir.

Manager: How many days are there in a year that are weekends?

Me: 52 Saturdays and 52 Sundays equals to 104 days.

Manager: Thanks for that. If u remove 104 days from 122 days. how many days
do u now have?

Me: 18 days.

Manager: I do give u 2 weeks sick leave every year. Now remove that 14 days from the 18 days left. How many days do u have remaining?

Me: 4 days.

Manager: Do u work on Republic Day?

Me: No sir!

Manager: Do u come to work on Independance Day?

Me: No sir!

Manager: So how many days r left?

Me: 2 days Sir!

Manager: Do u come to work on New Years Day?

Me: No sir!

Manager: So how many days r left?

Me: 1 day sir!

Manager: Do u work on Diwali ?

Me: No Sir!

Manager: So how many days are left?

Me: None Sir!

Manager: So what r u claiming?

Me: I have understood, Sir. I did not realise that I was stealing company
money all these days.

Moral – NEVER GO TO HR FOR HELP!!!
(HR-HIGH RISK.)
.
.
.

So, How many days do you work ?๐Ÿ˜œ
—————–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–———————-
This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;   

      man
1. ————
     board

Ans. =man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it. 
      
      stand
2. ————
        i 

Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let’s try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!

          0
6._________
    M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !

      knee
7. ————
      light

Ans. = neon light ( knee – on – light )

I’m sure you’ll have no problem getting this one.

    ground
8. —– ———-
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he’s / himself

Ans. = he’s by himself

Here’s an easy one!!

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- – –

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…

              
                                                                                       
                                                                              Ans. = long time no ‘C’
๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Dedicated to all our intelligent lovely People
—————–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–——————–
Husband wanted to call the hospital to ask about his pregnant wife,but accidently called the cricket stadium.

He asks, “How’s the situation ?”

He was shocked & nearly died on hearing the reply.

They said, “It’s fine. 

3 are out,hope to get another 7 out by lunch,last one was a duck ! :oops::oops::oops::oops:๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Advertisements

Author: Annapurani Vaidyanathan

I hoard books for a living. And read them too, when I am not sleeping. I express what I think, so my unheard feelings don't sink. I like to sing when I walk, to keep shades grey, at bay. I speak like a dork, but I don't want to drive anyone away. I write what's real, and nothing fake, so visit my blog whenever you need a break ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s